Logotyp för Lidköpings Filmstudio
Med anledning av coronaviruset har styrelsen fattat det tråkiga men i dessa tider enda rimliga beslutet att ställa in resten av vårterminens filmvisningar. I nuläget är planen att de inställda filmerna ska visas till hösten i stället. Vi uppmanar alla medlemmar att spara era medlemskort tills vidare. Tack för er förståelse!
Filmaffisch för “On the Milky Road” (2016)

On the Milky Road

LÖRDAG DEN 7 APRIL 2018 KL. 15.00

Drama, fantasy, komedi, krig, romantik från 2016 från Serbien, Storbritannien, USA i regi av Emir Kusturica. Speltid: 2 tim. 5 min. IMDb-ikon

Varje dag korsar mjölkmannen Kosta frontlinjen på en åsna, mitt under det bosnisk-serbiska kriget, för att leverera det vita guldet till soldaterna. Han har lyckats hålla sig undan från kulor och har även tur i kärlek med en kvinna från byn – tills en mystisk italiensk kvinna anländer och vänder upp och ner på hans värld. Så börjar historien om en passionerad och förbjuden kärlek som tvingar dem båda in i ett fantastiskt men farligt äventyr. Förenade av ödet verkar ingenting och ingen kunna stoppa deras vilja att vara tillsammans.

Medlemmarnas betyg
12345AntalMedel
22314441101482,91