Logotyp för Lidköpings Filmstudio
Med anledning av coronaviruset har styrelsen fattat det tråkiga men i dessa tider enda rimliga beslutet att ställa in resten av vårterminens filmvisningar. I nuläget är planen att de inställda filmerna ska visas till hösten i stället. Vi uppmanar alla medlemmar att spara era medlemskort tills vidare. Tack för er förståelse!
Filmaffisch för “Tel Aviv on Fire” (2018)

Tel Aviv on Fire

LÖRDAG DEN 29 FEBRUARI 2020 KL. 15.00

Drama, komedi, romantik från 2018 från Luxemburg, Belgien, Israel, Frankrike i regi av Sameh Zoabi. Speltid: 1 tim. 37 min. IMDb-ikon

Salam är en 30-årig palestinier som jobbar som assistent på den populära palestinska såpoperan Tel Aviv on Fire. Varje dag måste han passera den israeliska gränsövergången för att komma till tv-studion. En dag möter Salam gränsvakten Assi, vars hustru är ett stort fan av tv-serien. För att imponera på henne börjar Assi involvera sig själv i manusarbetet. Salam inser snabbt att Assis idéer ger honom en chans att avancera i sin karriär som manusförfattare. Men han möter motstånd när Assis förslag går stick i stäv med såpoperans producenters tankar kring hur tv-serien ska sluta.

Årsmöte direkt efter filmen.

Medlemmarnas betyg
12345AntalMedel
538813311582,92